Sandvis de inghetata

de Rux in Dulciuri, 28 Iun 2016 | 442 vizualizari

 

Desert delicios de vara....cine rezista sa nu guste? 


Eu am facut acest desert cu doua feluri de inghetata; de frisca, vanilie si iaurt...si cu inghetata de nutella. Mmmmmmmmm....o nebunie!

 

INGREDIENTE

Inghetata de frisca, vanilie si iaurt:

  • 1 cutie de lapte condensat(375 gr)
  • 2 pahare de frisca lichida( Hulala cu grasimi nehidrogenate din sambure de palmier)
  • vanilie
  • 3 linguri cu varf de iaurt grecesc

Decor:

  • biscuiti mari(vezi reteta in pagina mea)
  • bombonele colorate
  • zmeura
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis de inghetata:

Inghetata:

Se pune laptele condensat intr-un bol, se adauga frisca se amesteca putin si se da vasul la congelator 15 minute.

Se scoate vasul de la congelator, se adauga vanilia si se mixeaza pana se intareste, se adauga si iaurtul si se mai amesteca putin, apoi pune vasul la congelator pana ingheata.

Asamblare: Se pune un biscuit pe un platou, asezam o cupa de inghetata, punem deasupra alt biscuit si rulam pe margine bombonelele colorate.

Punem din nou la congelator, pana se intareste.

Delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis de inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rux 1

29.06.2016, 21:47

Multumesc Deyule frumos! Ma bucur!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:59

bun tare

Rux 1

05.08.2016, 22:27

A fost...daaaa ) Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!