Sandvis de inghetata

de RuxyRux in Dulciuri, 28 Iun 2016 | 656 vizualizari

 

Desert delicios de vara....cine rezista sa nu guste? 
Eu am facut acest desert cu doua feluri de inghetata; de frisca, vanilie si iaurt...si cu inghetata de nutella. Mmmmmmmmm....o nebunie!

 

INGREDIENTE

Inghetata de frisca, vanilie si iaurt:

  • 1 cutie de lapte condensat(375 gr)
  • 2 pahare de frisca lichida( Hulala cu grasimi nehidrogenate din sambure de palmier)
  • vanilie
  • 3 linguri cu varf de iaurt grecesc

Decor:

  • biscuiti mari(vezi reteta in pagina mea)
  • bombonele colorate
  • zmeura
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis de inghetata:

Inghetata:


Se pune laptele condensat intr-un bol, se adauga frisca se amesteca putin si se da vasul la congelator 15 minute.


Se scoate vasul de la congelator, se adauga vanilia si se mixeaza pana se intareste, se adauga si iaurtul si se mai amesteca putin, apoi pune vasul la congelator pana ingheata.


Asamblare: Se pune un biscuit pe un platou, asezam o cupa de inghetata, punem deasupra alt biscuit si rulam pe margine bombonelele colorate.


Punem din nou la congelator, pana se intareste.


Delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis de inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

29.06.2016, 21:47

Multumesc Deyule frumos! Ma bucur!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:59

bun tare

RuxyRux 1

05.08.2016, 22:27

A fost...daaaa ) Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane cu cocos si ciocolata