Desert rapid cu visine si ciocolata

de Oana in Dulciuri, 4 Iul 2009 | 12796 vizualizari

 

Un mousse delicios, rapid si foarte racoros!

 

INGREDIENTE

  • o ciocolata cu lapte
  • 250 g frisca lichida
  • 300 de grame visine fara samburi (lasate cu zahar peste noapte)
  • cativa biscuiti
  • ciocolaa rasa pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid cu visine si ciocolata:

Inspirata de desertul Rodei "Padurea Neagra" am incropit repede un mousse de ciocolata acompaniat de niste visine.


Visinele imi ramasesera de la prajitura cu visine, aveau zahar pe ele si mult sirop buuun. Frisca se bate cu mixerul si se opresc doua linguri cu varf pentru decor. Ciocolata se topeste impreuna cu 2 linguri din siropul de visine. Se amesteca 3 linguri de frisca cu ciocolata topita, apoi se rastoarna toata compozitia peste frisca ramasa si se incorporeaza bine.


Se aseaza cate un biscuite in cupele pregatite, apoi o lingura cu varf de crema cu ciocolata, visine, frisca, iar crema de ciocolata. Se orneaza cu frisca, ciocolata rasa si un biscuite. Se lasa la rece 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid cu visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Oana 1

25.02.2012, 15:56

Multumesc, ma bucur ca va place!

abstract01 1

18.12.2013, 17:22

monik80 1

09.03.2015, 20:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort Medena