Desert rapid cu visine si ciocolata

de Oana in Dulciuri, 4 Iul 2009 | 13916 vizualizari

 

Un mousse delicios, rapid si foarte racoros!

 

INGREDIENTE

  • o ciocolata cu lapte
  • 250 g frisca lichida
  • 300 de grame visine fara samburi (lasate cu zahar peste noapte)
  • cativa biscuiti
  • ciocolaa rasa pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid cu visine si ciocolata:

Inspirata de desertul Rodei "Padurea Neagra" am incropit repede un mousse de ciocolata acompaniat de niste visine.


Visinele imi ramasesera de la prajitura cu visine, aveau zahar pe ele si mult sirop buuun. Frisca se bate cu mixerul si se opresc doua linguri cu varf pentru decor. Ciocolata se topeste impreuna cu 2 linguri din siropul de visine. Se amesteca 3 linguri de frisca cu ciocolata topita, apoi se rastoarna toata compozitia peste frisca ramasa si se incorporeaza bine.


Se aseaza cate un biscuite in cupele pregatite, apoi o lingura cu varf de crema cu ciocolata, visine, frisca, iar crema de ciocolata. Se orneaza cu frisca, ciocolata rasa si un biscuite. Se lasa la rece 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid cu visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Oana 1

25.02.2012, 15:56

Multumesc, ma bucur ca va place!

abstract01 1

18.12.2013, 17:22

monik80 1

09.03.2015, 20:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Banana bread
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

RETETA RECOMANDATA
Tort cu piersici si crema de branza