Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor

de Dana_Retetegg in Porc, 5 Ian 2011 | 2417 vizualizari

 

O idee minunata a avut iubitul meu ieri, sa incercam un fel de mancare, orice, dar musai cu ananas.

Eu, la inceput cam sceptica, am zis bine, fie! Am inceput sa ma uit prin frigider incercand sa combin cateva ingrediente care sa mearga cu ananas. Si iata ce a iesit :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr pulpa de porc taiata fasii,
  • 150 gr ananas cuburi,
  • 1 ardei verde si o ceapa taiate julien,
  • 3 catei de usturoi taiati felii,
  • 100 gr de rosii in bulion,
  • 50 ml vin alb demidulce,
  • oregano,
  • busuioc,
  • sare,
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor:

Intr-o tigaie incinsa am adaugat 2 linguri de ulei si am pus la calit ceapa si ardeiul. Cand au inceput sa prinda culoarea aurie am adaugat ananasul.



Am amestecat usor si am lasat 5 minute pe foc.



Am adaugat apoi carnea de porc, usturoiul, condimentele.



Dupa alte 5 minute am adaugat rosiile si vinul.



Cand savoarea va umple bucataria, atunci stiti ca e gata :)



Serviti cu orez, noodles, sau taitei normali cum am facut noi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

05.01.2011, 20:30

mmm, foarte aromat

kamy 1

05.01.2011, 20:32

5f

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 22:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu carne de porc