Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor

de Dana_Retetegg in Porc, 5 Ian 2011 | 2151 vizualizari

 

O idee minunata a avut iubitul meu ieri, sa incercam un fel de mancare, orice, dar musai cu ananas.

Eu, la inceput cam sceptica, am zis bine, fie! Am inceput sa ma uit prin frigider incercand sa combin cateva ingrediente care sa mearga cu ananas. Si iata ce a iesit :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr pulpa de porc taiata fasii,
  • 150 gr ananas cuburi,
  • 1 ardei verde si o ceapa taiate julien,
  • 3 catei de usturoi taiati felii,
  • 100 gr de rosii in bulion,
  • 50 ml vin alb demidulce,
  • oregano,
  • busuioc,
  • sare,
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor:

Intr-o tigaie incinsa am adaugat 2 linguri de ulei si am pus la calit ceapa si ardeiul. Cand au inceput sa prinda culoarea aurie am adaugat ananasul.



Am amestecat usor si am lasat 5 minute pe foc.



Am adaugat apoi carnea de porc, usturoiul, condimentele.



Dupa alte 5 minute am adaugat rosiile si vinul.



Cand savoarea va umple bucataria, atunci stiti ca e gata :)



Serviti cu orez, noodles, sau taitei normali cum am facut noi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu ananas şi sos dulce-acrişor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

05.01.2011, 20:30

mmm, foarte aromat

kamy 1

05.01.2011, 20:32

5f

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 22:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc