Porc in sos caramel

de Catalina L in Porc, 31 Mar 2015 | 1429 vizualizari

 

Carnea de porc in sos caramel sau thịt Kho , este unul dintre cele mai renumite feluri de mâncare din bucătăria vietnameză.
Carnea este deosebit de moale, frageda și perfect imbibată de sos.

O idee buna pentru Paste...poate cu miel, nu?

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc (de preferat poală de porc)
  • 75 g zahăr (50 g pentru mine data viitoare)
  • 3 linguri de sos de peste
  • 1/2 cub de pui Knorr
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa esalota
  • 3 arpagic
  • 1/2 ardei rosu mic,
  • ardei iute (facultativ)
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc in sos caramel:

Pune carnea într-un recipient cu 20 grame de zahar, 3 linguri sos de peste și pudra Knorr.


Se amestecă bine si se lasa la marinat 30 de minute.


Faceti un caramel colorat. Când este gata, se adaugă 350 ml de apă pentru a-l dilua.


Atentie va face zgomot !


Adăugați carnea cu sosul, puneti uleiul si se pune la fiert.


Se toaca marunt ardeiul, ceapa și partea alba a arpagicului.


Adăugați-le la carne și se fierbe totul la foc moderat 1 oră - 1 ora 30 (1 oră 10 minute pentru mine).


Presarati cu partea verde a apagicului.


În Vietnam este servit cu ouă fierte și orez.


Eu l-am servit cu o salata de cartofi


Poftă bună !!!!


reteta gasita pe blogul lui Bernard caruia ii mulțumesc ..

 

TIPS-URI

1

atentie cand adaugati apa peste caramel

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc in sos caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

tarasmariana 1

31.03.2015, 20:24

Rocsi 1

31.03.2015, 20:45

Panacris 1

02.04.2015, 08:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Varza cu rosii la cuptor