Porc in sos caramel

de Catalina L in Porc, 31 Mar 2015 | 3204 vizualizari

 

Carnea de porc in sos caramel sau thịt Kho , este unul dintre cele mai renumite feluri de mâncare din bucătăria vietnameză.
Carnea este deosebit de moale, frageda și perfect imbibată de sos.

O idee buna pentru Paste...poate cu miel, nu?

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc (de preferat poală de porc)
  • 75 g zahăr (50 g pentru mine data viitoare)
  • 3 linguri de sos de peste
  • 1/2 cub de pui Knorr
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa esalota
  • 3 arpagic
  • 1/2 ardei rosu mic,
  • ardei iute (facultativ)
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc in sos caramel:

Pune carnea într-un recipient cu 20 grame de zahar, 3 linguri sos de peste și pudra Knorr.

Se amestecă bine si se lasa la marinat 30 de minute.

Faceti un caramel colorat. Când este gata, se adaugă 350 ml de apă pentru a-l dilua.

Atentie va face zgomot !

Adăugați carnea cu sosul, puneti uleiul si se pune la fiert.

Se toaca marunt ardeiul, ceapa și partea alba a arpagicului.

Adăugați-le la carne și se fierbe totul la foc moderat 1 oră - 1 ora 30 (1 oră 10 minute pentru mine).

Presarati cu partea verde a apagicului.

În Vietnam este servit cu ouă fierte și orez.

Eu l-am servit cu o salata de cartofi

Poftă bună !!!!

reteta gasita pe blogul lui Bernard caruia ii mulțumesc ..

TIPS-URI

1

atentie cand adaugati apa peste caramel

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc in sos caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

tarasmariana 1

31.03.2015, 20:24

Rocsi 1

31.03.2015, 20:45

Panacris 1

02.04.2015, 08:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei prajiti
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Jumari