Porc in sos caramel

de Catalina L in Porc, 31 Mar 2015 | 1958 vizualizari

 

Carnea de porc in sos caramel sau thịt Kho , este unul dintre cele mai renumite feluri de mâncare din bucătăria vietnameză.
Carnea este deosebit de moale, frageda și perfect imbibată de sos.

O idee buna pentru Paste...poate cu miel, nu?

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc (de preferat poală de porc)
  • 75 g zahăr (50 g pentru mine data viitoare)
  • 3 linguri de sos de peste
  • 1/2 cub de pui Knorr
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa esalota
  • 3 arpagic
  • 1/2 ardei rosu mic,
  • ardei iute (facultativ)
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc in sos caramel:

Pune carnea într-un recipient cu 20 grame de zahar, 3 linguri sos de peste și pudra Knorr.


Se amestecă bine si se lasa la marinat 30 de minute.


Faceti un caramel colorat. Când este gata, se adaugă 350 ml de apă pentru a-l dilua.


Atentie va face zgomot !


Adăugați carnea cu sosul, puneti uleiul si se pune la fiert.


Se toaca marunt ardeiul, ceapa și partea alba a arpagicului.


Adăugați-le la carne și se fierbe totul la foc moderat 1 oră - 1 ora 30 (1 oră 10 minute pentru mine).


Presarati cu partea verde a apagicului.


În Vietnam este servit cu ouă fierte și orez.


Eu l-am servit cu o salata de cartofi


Poftă bună !!!!


reteta gasita pe blogul lui Bernard caruia ii mulțumesc ..

 

TIPS-URI

1

atentie cand adaugati apa peste caramel

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc in sos caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

tarasmariana 1

31.03.2015, 20:24

Rocsi 1

31.03.2015, 20:45

Panacris 1

02.04.2015, 08:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu rosii la cuptor