Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"

de Bunica in Piine, 23 Mar 2014 | 2670 vizualizari

 

Din aluatul de paine am facut si cateva portofele in care am ascuns bacon si cascaval .Au iesit foarte bune de potolit foamea .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina
  • 650 ml. apa calda
  • 1 cub drojdie ,50 g.
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu bacon si cascaval "Delaco":

Intr-un vas de framantat se pune faina,faci putin loc si pui drojdia zaharul,sarea,uleiul si apa calda.

Se obtine un aluat elastic.

Lasi la dospit circa o ora.

Rupi bucati din aluat ,framanti putin si intinzi cu sucitorul.

Pe o parte a aluatului pui o bucata bacon si o bucata de cascaval.

Acoperi umplutura cu cealalta parte.

Din restul de aluat se fac chifle.

Dai tava la cuptorul incins la 170 grade pana ce chiflele si portofelele se rumenesc frumos.

Se servesc alaturi de o cana de lapte acru sau dulce ,dupa placerea fiecaruia.

TIPS-URI

1

Poti face cate portofele doresti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Micutza Luana 1

23.03.2014, 20:23

delicioase

Lia_ 1

24.03.2014, 06:29

ce pofta mi-ai facut!!! le incerc cu prima ocazie. cred ca ai uitat sa scrii la ingrediente umplutura: bacon si cascaval dar se intelege din poze si introducere

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 13:42

Perfecte pentru orice moment al zilei!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava cu nuca

de RODIMUR 8

ieri la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 1

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta cu unt si usturoi