Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"

de Bunica in Piine, 23 Mar 2014 | 3220 vizualizari

 

Din aluatul de paine am facut si cateva portofele in care am ascuns bacon si cascaval .Au iesit foarte bune de potolit foamea .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina
  • 650 ml. apa calda
  • 1 cub drojdie ,50 g.
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu bacon si cascaval "Delaco":

Intr-un vas de framantat se pune faina,faci putin loc si pui drojdia zaharul,sarea,uleiul si apa calda.

Se obtine un aluat elastic.

Lasi la dospit circa o ora.

Rupi bucati din aluat ,framanti putin si intinzi cu sucitorul.

Pe o parte a aluatului pui o bucata bacon si o bucata de cascaval.

Acoperi umplutura cu cealalta parte.

Din restul de aluat se fac chifle.

Dai tava la cuptorul incins la 170 grade pana ce chiflele si portofelele se rumenesc frumos.

Se servesc alaturi de o cana de lapte acru sau dulce ,dupa placerea fiecaruia.

TIPS-URI

1

Poti face cate portofele doresti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Micutza Luana 1

23.03.2014, 20:23

delicioase

Lia_ 1

24.03.2014, 06:29

ce pofta mi-ai facut!!! le incerc cu prima ocazie. cred ca ai uitat sa scrii la ingrediente umplutura: bacon si cascaval dar se intelege din poze si introducere

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 13:42

Perfecte pentru orice moment al zilei!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu branza de burduf, ceapa rosie, chimen si susan by Alex Teacher