Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"

de Bunica in Piine, 23 Mar 2014 | 1006 vizualizari

 

Din aluatul de paine am facut si cateva portofele in care am ascuns bacon si cascaval .Au iesit foarte bune de potolit foamea .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina
  • 650 ml. apa calda
  • 1 cub drojdie ,50 g.
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu bacon si cascaval "Delaco":

Intr-un vas de framantat se pune faina,faci putin loc si pui drojdia zaharul,sarea,uleiul si apa calda.


Se obtine un aluat elastic.


Lasi la dospit circa o ora.


Rupi bucati din aluat ,framanti putin si intinzi cu sucitorul.


Pe o parte a aluatului pui o bucata bacon si o bucata de cascaval.


Acoperi umplutura cu cealalta parte.


Din restul de aluat se fac chifle.


Dai tava la cuptorul incins la 170 grade pana ce chiflele si portofelele se rumenesc frumos.


Se servesc alaturi de o cana de lapte acru sau dulce ,dupa placerea fiecaruia.

 

TIPS-URI

1

Poti face cate portofele doresti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu bacon si cascaval "Delaco"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Micutza Luana 1

23.03.2014, 20:23

delicioase

Lia_ 1

24.03.2014, 06:29

ce pofta mi-ai facut!!! le incerc cu prima ocazie. cred ca ai uitat sa scrii la ingrediente umplutura: bacon si cascaval dar se intelege din poze si introducere

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 13:42

Perfecte pentru orice moment al zilei!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Bagheta cu unt si usturoi