Portofele cu branza si pere

de katty in Dulciuri, 30 Oct 2014 | 4160 vizualizari

 

Daca aveti chec de ceva dulce , dar fara prea multa munca, foitajul va scoate din incurcatura .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat de foietaj
  • 200 gr branza dulce
  • 2 linguri zahar brun
  • scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 pere
  • 20 gr unt
  • 1 galbenus
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu branza si pere:

Curatam perele de coaja , scoatem cotoarele si le taiem cubulete .

Punem perele la foc cu untul si zaharul si amestecam usor pana  perele se inmoaie si se caramelizeaza usor. . 

Dam jos si adaugam scortisoara .

Amestecam branza cu galbenusul si zaharul vanilat , apoi incorporam cu grija perele .

Intindem foitajul si il  taiem  in bucati potrivite.

Punem pe fiecare bucata din amestecul de branza si pere .

Ridicam marginile spre centru  si le stringem putin .

Punem portofelele in tava pe hartie de copt . Dam tava la cuptor pana se rumenesc .

Scoatem portofelele , le lasam sa se racoreasca si le decoram cu zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu branza si pere" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu brânză dulce şi zmeură