Porumb cu mazare si carnat

de pity19 in Mancaruri de legume, 16 Sep 2014 | 2995 vizualizari

 

Noi am servit acest preparat la cina , este foarte satios si in acelasi timp gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • o conserva legume ( porumb , ardei si mazare ) 300 gr
  • 5 cartofi
  • o bucata carnat picant
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • un ou
  • o lingura untura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb cu mazare si carnat:

Curatam cartofii de coaja si ii clatim ;

Fiecare cartof il taiem rondele mici ;

Condimentam cu sare si punem intr-o cratita cu apa ; Dam la fiert pana acestia sunt aproape gata ;

Carnatul il taiem feliute ;

Cand cartofii au fiert , scurgem de apa ;

Punem cartofii intr-o cratita impreuna cu conserva de legume ( am scurs de zeama ) , carnatul , busuioc , oregano  , patrunjel ; Condimentam cu sare si piper ; Adaugam jumatate pahar de apa si dam la foc mediu pana cand a scazut ;

Luam de pe foc si lasam putin sa se mai raceasca ;

Intr-o tigaie adaugam o lingura de untura , lasam pana aceasta s-a topit si punem oul , condimentam cu sare si lasam sa se prajeasca pe ambele parti. Scoatem si punem peste legume ;

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb cu mazare si carnat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne de porc, reteta gustoasa a familiei