Porumb cu mazare si carnat

de pity19 in Mancaruri de legume, 16 Sep 2014 | 1439 vizualizari

 

Noi am servit acest preparat la cina , este foarte satios si in acelasi timp gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • o conserva legume ( porumb , ardei si mazare ) 300 gr
  • 5 cartofi
  • o bucata carnat picant
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • un ou
  • o lingura untura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb cu mazare si carnat:

Curatam cartofii de coaja si ii clatim ;


Fiecare cartof il taiem rondele mici ;


Condimentam cu sare si punem intr-o cratita cu apa ; Dam la fiert pana acestia sunt aproape gata ;


Carnatul il taiem feliute ;


Cand cartofii au fiert , scurgem de apa ;


Punem cartofii intr-o cratita impreuna cu conserva de legume ( am scurs de zeama ) , carnatul , busuioc , oregano , patrunjel ; Condimentam cu sare si piper ; Adaugam jumatate pahar de apa si dam la foc mediu pana cand a scazut ;


Luam de pe foc si lasam putin sa se mai raceasca ;


Intr-o tigaie adaugam o lingura de untura , lasam pana aceasta s-a topit si punem oul , condimentam cu sare si lasam sa se prajeasca pe ambele parti. Scoatem si punem peste legume ;


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb cu mazare si carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

16.09.2014, 11:55

Andreea Caroline 1

16.09.2014, 20:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu legume