Potcoave

de Teo in Prajituri, 26 Sep 2013 | 4955 vizualizari

 

Mi-a placut aceast amestec cu nuca prajita; l-am vazut la Nadina si m-am gandit sa incerc; m-am intrebat cat sa fie de bun daca nu are nimic la mijloc? A iesit foarte gustos aluatul, usor crocant; sa tot mananci, sa tot faci si tot sa mananci....!

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 400 ml smantana
  • 1/2 pachet unt
  • 4 galbenusuri
  • 6 linguri zahar pudra
  • un pachet vanilie
  • 250 g nuca prajita macinata
  • 600 g faina
Portii: 90
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Potcoave:

Se framanta o coca amestecand toate ingredientele, dam aluatul la frigider pentru o jumatate de ora. Rupem cate o bucata de coca de marimea unei nuci si o modelam sub forma de potcoava. Se aseaza in tava cu hartie de copt pentru o jumatate de ora la foc potrivit.

Calde se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Potcoave" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piersici umplute