Potcoave cu vanilie si migdale

de Sim0na in Dulciuri, 8 Dec 2012 | 1172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 125 g migdale macinate
  • 200 g margarina RAMA rece
  • 1 ou
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g zahar
  • 1 praf de sare (din pacate eu am uitat sa pun)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Potcoave cu vanilie si migdale:



Margarina am frecat-o bine-bine cu zaharul, pana zaharul s-a topit iar compozitia a devenit ca o spuma. Am adaugat migdalele macinate, zaharul vanilat si oul, amestecand continuu. La urma am pus treptat faina.


Am obtinut un aluat omogen, nu foarte tare, pe care l-am dat ptr 1 ora la frigider.


Dupa ce aluatul s-a intarit bine, am pus aluatul pe masa infainata, si am format bastonase de cca 8 cm, carora le-am dat forma de potcoava. Cu o pensula am udat o tava cu apa, am tapetat cu hartie de copt, si fara a mai unge hartia, am pus bastonasele in tava. Am dat la cuptor ptr 12-15 minute la 190 grade C.


Cand le-am scos din cuptor, le-am tavalit imediat prin zahar pudra si le-am asezat in cutii de tabla speciale ptr astfel de bunatati!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Potcoave cu vanilie si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Miha 1

12.12.2012, 22:55

RuxyRux 1

12.12.2012, 22:56

Daca ai stii cat iubesc cornuletele astea!

gio 1

08.06.2013, 11:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri din albus de ou cu crema de lamaie