Prajitura austriaca cu caise

de daniastefania in Prajituri, 4 Iul 2015 | 1717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 gr zahar
  • 300 gr unt
  • 300 gr faina
  • Un plic praf de copt
  • 8 caise
  • Un praf de sare
  • Zahar pudra
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura austriaca cu caise:

Separam ouale. Galbenusurile le mixam bine cu zaharul si untul, pana se deschid la culoare. Adaugam faina cernuta cu praful de copt. Mixam sa se incorporeze bine faina. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, apoi le adaugam la compozitia anterioara. Amestecam usor cu lingura de lemn. Aluatul va fi destul de dens, dar nu va speriati, va iesi foarte pufos. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Desfacem caisele in jumatate si scoatem samburii. Deasupra aluatului asezam din loc in loc jumatati de caise. Dam prajitura la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 35 minute. Facem proba scobitorii. Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o pudram cu zahar pudra. O prajitura foarte pufoasa si aromata. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura austriaca cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

-Licurici- 1

05.07.2015, 20:57

yammmmiiii

Gicuta69 1

06.07.2015, 08:48

Ce prajitura buna!

RuxyRux 1

05.08.2016, 22:12

Arata delicios! Imi plac mult prajiturile de acest gen cu caise...dar si cu alte fructe!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de iaurt