Prajitura colac

de reisnaor_2006 in Prajituri, 5 Oct 2014 | 894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 50 gr nuca de cocos
  • 1 praf de copt
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • Ornat
  • dulceata de capsuni
  • 100 gr nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura colac:

Mixam ouale cu un praf de sare, adaugam pe rand restul ingredientelor si mixam pana se omogenizeaza compozitia.

Ungem o forma rotunda cu gaura in mijloc cu unt si turnam compozitia (eu nu am avut, am pus-o intr-o tigaie normala si am decupat forma rotunda in mijloc cand a fost aproape facuta). Incingem cuptorul la 180 de grade si lasam 30-40 de minute, facem testul cu scobitoarea. Inainte sa fie gata punem nuca amestecata cu dulceata de capsuni.

Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura colac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura colac-0
Prajitura colac-1
Prajitura colac-2
Prajitura colac-3
Prajitura colac-4
Prajitura colac-5
Prajitura colac-6
Prajitura colac-7
Prajitura colac-8
Prajitura colac-9
Prajitura colac-10

COMENTARII (14)

deyutzky

deyutzky 1

05.10.2014, 23:13

buuna!

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

05.10.2014, 23:42

mihaelar63

mihaelar63 1

06.10.2014, 08:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!