Prajitura cremoasa

de gaby_gabytza in Prajituri, 24 Aug 2013 | 4426 vizualizari

 

INGREDIENTE

foi

  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 200 ml iaurt
  • 2l unt
  • 100 g zahar
  • 650 g faina

crema

  • 1 l lapte
  • 200 g zahar
  • 1\2 plic budinca de vanilie
  • 5 oua
  • 2 linguri capuccino
  • ornat
  • alune
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cremoasa:

Mixam ouale cu zahaul pana se topeste zaharul.Adaugam iaurtul impreuna cu untul topit pe baie de aburi.Mixam bine si adaugam faina amestecata cu praful de copt.Dam aluatul la frigider minim 30 min.Impartim aluatul in 4 si le coacem pe dosul tavi de aragaz .


Punem 800 ml lapte la fiert.Restul de lapte il dizolvam in budinca de vanlie.Separat mixam ouale impreuna cu zaharul si il rasturnam peste compozitia de budinca.Mixam bine toate impreuna si il rasturnam peste laptele fiert.Lasam pe foc pana se formeaza o crema pufoasa.


Impartim crema in doua iar intr-una adaugam lingurile de capuccino.


Asezam pe o tava o foaie, o insiropam deasupra cu putin compot de zarzari si adaugam crema de vanilie.Si iarasi foaie -crema capucino-foaie-crema vanilie-foaie si la final adaugam crema de capuccino.


Dupa ce am terminat ornam cu putina ciocolata razuita peste toata suprafata si deasupra cateva alune


Dam la frigider minim 2 ore


Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cremoasa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Lau 1

24.08.2013, 22:07

bunnn

alilianaa 1

24.08.2013, 22:31

ce bine arata!

MonaMimi 1

29.08.2013, 16:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Afinata de casa

de oanapl 7

ieri la 22:56

Paste cu smantana si parmezan

de oanapl 7

ieri la 22:30

Ciorba de fasole cu afumatura

de oanapl 7

ieri la 22:25

Tajina de picior/rasol de miel

ieri la 20:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec pufos cu cacao
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Afinata de casa

de oanapl 7

ieri la 22:56

Paste cu smantana si parmezan

de oanapl 7

ieri la 22:30

Ciorba de fasole cu afumatura

de oanapl 7

ieri la 22:25

Tajina de picior/rasol de miel

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cremoasa