Prajitura cu ananas si crema de ciocolata

de Adele in Dulciuri, 28 Apr 2014 | 1201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 3 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 5 linguri de zahar
  • 1 iaurt de vanilie (100gr)
  • 6 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta de vanilie.
  • Crema:
  • 250 gr mascarpone
  • 1 tableta de ciocolata cu gust caramel.
  • 1 compot ananas
  • Decor:
  • frisca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ananas si crema de ciocolata:

Inr-un vas batem ouale cu zahar si ulei,adaugam iaurtul ,amestecam bine .Adaugam si faina cu praful decopt.Punem compozitia intr-o tava ,in care am pus hartie de copt (daca nu puteti sa o ungeti cu putin unt si presarati faina) .Dam la cuptor pentru 20 de minute la 180°


Crema: punem pe foc o oala cu 2 linguri de lapte (sau frisca lichida) si punem tableta de ciocolata la topit. Puteti face si pe baie de aburi.


Intr-un vas punem mascarponele si il batem cu 2 linguri de ahar (de preferat pudra).Dupa care adaugam ciocolata topita si mixam bine.Dam la rece pentru cateva minute.


Cand blatul este gata il insiropam cu sucul de la compot dupa care il taiam in patrate .Pe fiecare patrat punem crema bucatele de anans si ornam cu frisca.Se da la rece pentru cateva ore.



 

TIPS-URI

1

Se poate face si in forma rotunda

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ananas si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

28.04.2014, 21:32

Nicole28 1

28.04.2014, 22:15

Buna

Adele 1

29.04.2014, 12:41

Bya
Nico

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele cu alune, caramel si ciocolata