Prajitura cu banane si piscoturi

de gabrielagina in Prajituri, 22 Aug 2013 | 3502 vizualizari

 

ESTE O RETETA FOARTE SIMPLA DAR REZULTATUL ESTE FOARTE DELICIOS

 

INGREDIENTE

  •  1  kg banane
  • 20 buc de piscoturi
  • 2 plicuri cu zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • 1 plic de pudding (eu am folosit vanilie)
  • zeama de la o lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu banane si piscoturi:

Se curata bananele si se taie in doua pe lung. Se asaza intr-un vas si peste ele se adauaga zaharul vanilat, esenta de rom si zeama de la lamaie si se lasa 30 minute


Dupa aceea se pun in tava piscoturile peste care se adauga bananele impreuna cu zeama din vas.


Se prepara pudding-ul conform instructiunilor de pe plic.


Se asaza pudding-ul peste banane si se rade ciocolata sau se face pudding de ciocolata


Se da la rece si se serveste dupa 12 ore (cel mai indicat)

 

TIPS-URI

1

 eu am ales un pudding care se face cu lapte rece pentru ca aici unde locuim noi - Cipru - numai astfel de budinci au. Dar sunt delicioase

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu banane si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

23.08.2013, 10:53

Buna

dantes 1

24.08.2013, 08:52

simplu si gustos

Corinuta 1

04.09.2013, 23:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de nuca si zmeura