Prajitura cu bezea

de mirela_sagi in Prajituri, 29 Apr 2012 | 1883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de margarina
  • 5 oua
  • 100 gr. Zahar tos
  • 200 gr. Zahar puda (pentru bezea)
  • 150 gr. Faina
  • 3 lingurite cacao
  • 1 pahar lapte
  • 1 plic de praf de cop
  • t Gem (de orice fel)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bezea:

Margarina se fraca cu cele 100 gr de zahar tos pana devine o spuma, se adauga treptat galbenusurile, cacao, laptele in care s-a dizolvat praful de copt, faina cenuta.


Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina.


Se coace la foc potrivit.


Se unge cu gem, si apoi se pune deasupra bezeaua (obtinuta din albusele ramase in care se adauga cele 200 gr zahar pudra) si se mai da putin la cuptor (cu grija sa nu se ingalbeneasca).


Este gata atunci cand nu se mai lipeste bezeaua de deget.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.05.2012, 20:54

La multi ani!!

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:46

Bunica 1

03.05.2013, 11:25

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere