Prajitura cu bezea

de reisnaor_2006 in Prajituri, 24 Sep 2014 | 3656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 galbenusuri
  • 200 gr lapte
  • 200 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 2 lg cacaua
  • 100 gr unt
  • 1 praf de copt stins in otet
  • BEZEAUA:
  • 5 albusuri
  • 150 gr zahar
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bezea:

Galbenusurile se mixeza impreuna cu zaharul, laptele, praful de copt, untul, cacaua si faina pana se omogenizeaza toate ingredientele. Intr-o tava tapetata cu ulei si faina, punem compozitia la cuptor la 200 de grade pentru 20 de minute. Separat facem bezeaua din albusuri, zahar si sare. Dupa ce blatul este aproape facut se adauga bezeaua si se mai lasa la cuptor 5 minute.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

reisnaor_2006 1

24.09.2014, 22:25

te astept Rocsi cu o tava

anca_rm 1

25.09.2014, 10:14

Xandrinne 1

18.10.2015, 11:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Boema