Prajitura cu biscuiti si jeleu de capsuni

de Carmen_g in Prajituri, 16 Ian 2012 | 2697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g biscuiti
  • o budinca de vanilie
  • 500ml lapte
  • 4 linguri de zahar
  • 250 ml frisca
  • o budinca de capsuni
  • 500 ml suc de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu biscuiti si jeleu de capsuni:

Pentru inceput se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, si frisca se bate spuma tare. Dupa ce budinca s-a racit se amesteca cu frisca. Asta o sa fie crema. Simplu, nu?


Em am ansamblat prajitura intr-o tava cu pereti detasabili, pentru ca se scoate mult mai usor. Asadar am asezat un rand de biscuiti, urmat de un strat de crema, alt rand de biscuiti...si am continuat pana s-a terminat compozitia. Deasupra se aseaza biscuiti, si se da la rece pana pregatim jeleul de capsuni.


Budinca de capsuni se prepara la fel ca si cea de vanilie, doar ca se inlocuieste laptele cu sucul. Se lasa putin sa se racoreasca, dupa care se toarna peste prajitura.


Se pastreaza la frigider. Prajitura aceasta este binevenita atunci cand suntem in criza de timp, sau cand dragii nostrii au pofta de ceva dulce. Simplu si rapid!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu biscuiti si jeleu de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Bleu

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (8)

Lau 1

17.01.2012, 11:11

simplu si bun

mamaieelena 1

17.01.2012, 12:26

Panacris 1

02.04.2015, 08:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08