Prajitura cu biscuiti si jeleu de capsuni

de Carmen_g in Prajituri, 16 Ian 2012 | 2971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g biscuiti
  • o budinca de vanilie
  • 500ml lapte
  • 4 linguri de zahar
  • 250 ml frisca
  • o budinca de capsuni
  • 500 ml suc de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu biscuiti si jeleu de capsuni:

Pentru inceput se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, si frisca se bate spuma tare. Dupa ce budinca s-a racit se amesteca cu frisca. Asta o sa fie crema. Simplu, nu?


Em am ansamblat prajitura intr-o tava cu pereti detasabili, pentru ca se scoate mult mai usor. Asadar am asezat un rand de biscuiti, urmat de un strat de crema, alt rand de biscuiti...si am continuat pana s-a terminat compozitia. Deasupra se aseaza biscuiti, si se da la rece pana pregatim jeleul de capsuni.


Budinca de capsuni se prepara la fel ca si cea de vanilie, doar ca se inlocuieste laptele cu sucul. Se lasa putin sa se racoreasca, dupa care se toarna peste prajitura.


Se pastreaza la frigider. Prajitura aceasta este binevenita atunci cand suntem in criza de timp, sau cand dragii nostrii au pofta de ceva dulce. Simplu si rapid!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu biscuiti si jeleu de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

17.01.2012, 11:11

simplu si bun

mamaieelena 1

17.01.2012, 12:26

Panacris 1

02.04.2015, 08:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de vis