Prajitura cu branza de vaci

de bucatarimcudiana in Prajituri, 17 Mar 2011 | 7095 vizualizari

 

rasfoiam o revista cred ca Femeia de azi, nu stiu sigur, si am vazut o praji tare interesanta cu branza de vaci, dulceata si blat ras deasupra.
din disperare ca baietelul meu nu mananca branza de vaci am spus ca sigur am s-o execut
am facut mici modificari dar a iesit divina

 

INGREDIENTE

  • 150 gr. margarina
  • 1/2 cana zahar
  • 3 galbenusuri
  • 1/2plic praf de copt
  • 350 gr.faina
  • 500 gr.branza de vaci
  • 3-4 linguri de gris
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 borcan mic de dulceata de visine
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

se omogenizeaza margarina cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul, dupa care se incorporeaza faina si praful de copt.

se opreste un sfert din aluat si restul se intinde intr-o tava tapetata cu ulei si faina.

am folosit o tava de yena de 20X30

peste aluat se intinde branza de vaci amestecata cu grisul si zaharul vanilat, dupa care se intinde dulceata de visine

deasupra se rade aluatul ramas amestecat cu faina sa fie mai tare

se coace la cuptorul preincalzit la foc moderat , pana se rumeneste usor deasupra

 

TIPS-URI

1

se taie dupa ce s-a racit bine

2

se poate folosi si alt fel de dulceata sau gem

3

se poate pune si mai putina branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

elena1988 1

25.03.2011, 13:36

bucatarimcudiana 1

25.03.2011, 23:39

pupicei elena

adry88 1

03.06.2011, 10:54

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si stafide