Prajitura cu branza de vaci

de bucatarimcudiana in Prajituri, 17 Mar 2011 | 7308 vizualizari

 

rasfoiam o revista cred ca Femeia de azi, nu stiu sigur, si am vazut o praji tare interesanta cu branza de vaci, dulceata si blat ras deasupra.
din disperare ca baietelul meu nu mananca branza de vaci am spus ca sigur am s-o execut
am facut mici modificari dar a iesit divina

 

INGREDIENTE

  • 150 gr. margarina
  • 1/2 cana zahar
  • 3 galbenusuri
  • 1/2plic praf de copt
  • 350 gr.faina
  • 500 gr.branza de vaci
  • 3-4 linguri de gris
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 borcan mic de dulceata de visine
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

se omogenizeaza margarina cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul, dupa care se incorporeaza faina si praful de copt.

se opreste un sfert din aluat si restul se intinde intr-o tava tapetata cu ulei si faina.

am folosit o tava de yena de 20X30

peste aluat se intinde branza de vaci amestecata cu grisul si zaharul vanilat, dupa care se intinde dulceata de visine

deasupra se rade aluatul ramas amestecat cu faina sa fie mai tare

se coace la cuptorul preincalzit la foc moderat , pana se rumeneste usor deasupra

 

TIPS-URI

1

se taie dupa ce s-a racit bine

2

se poate folosi si alt fel de dulceata sau gem

3

se poate pune si mai putina branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

elena1988 1

25.03.2011, 13:36

bucatarimcudiana 1

25.03.2011, 23:39

pupicei elena

adry88 1

03.06.2011, 10:54

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede