Trandafir cu branza si ciocolata

de ianculubita in Prajituri, 2 Feb 2016 | 1056 vizualizari

 

De foarte mult am achizitionat aceasta forma dar mi-era putin teama s-o folosesc avand atatea pliuri,pana acum cand am prins curaj si bine am facut.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cana cu zahar pudra
  • 1 pachet de unt
  • 250 g branza ricotta
  • 250 g faina
  • 1plic praf de copt
  • 100 g pepite de ciocolata
  • zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafir cu branza si ciocolata:

Albusurile batute spuma cu un praf de sare si jumatate din cantitatea de zahar; untul moale se freaca cu restul de zahar si zaharul vanilat pana rezulta o crema fina, se adauga galbenusurile pe rand mixand energic dupa fiecare, branza treptat, faina amestecata cu praful de copt si cernuta iar la final albusurile, amestecand usor cu o lingura sau tel si ciocolata; nu amestecati prea mult sa nu se lase compozitia. Se rastoarna in forma si se lasa la cuptor 45min la foc mic.


Dupa ce este coapta prajitura,se rastoarna pe un platou si se toarna deasupra(optional) ciocolata topita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafir cu branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:37

ianculubita 1

03.02.2016, 09:59

Rocsi 1

03.02.2016, 11:22

Cat de frumoasa ti-a iesit prajitura, dar cat de buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza