Prajitura cu branza dulce

de jolygina in Prajituri, 10 Sep 2010 | 9575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat de foietaj de 230g
  • 500g branza dulce
  • o esenta de vanilie
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 200g frisca lichida vegetala
  • 4 oua
  • o mana de stafide
  • zahar brun pentru ornat
  • 4 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce:

se amesteca ouale cu zaharul,cand s-a topit zaharul adaugam si branza dulce esenta de vanilie ,zaharul vanilat si frisca o amestecam cu o spatula asa lichida cum este fara sa o batem o incorporam bine in compozitia de branza si la final adaugam stafidele care au fost puse la inmuiat in lapte caldut pentru a fi mai bune


asezam o foaie dupa care punem toata compozitia de branza si la sfarsit a doua foaie


ungem foaia de deasupra cu un galbenus de ou si presaram putin zahar brun pe deasupra pentru a avea o culoare mai frumoasa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mimmi 1

10.09.2010, 23:02

Ce bine arata

jolygina 1

12.09.2010, 03:10

da am pus branzica 500g dar i-a dat consistenta firsca lichida care am pus-o am aflat reteta aceasta cu frisca de la o batranica si vad ca a dat roade
am fact-o seara si pana-n ora 12 nu mai era nimic a fost bataie pe ea

Rahela Velicu 1

26.12.2017, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de lapte si ciocolata