Prajitura cu branza dulce si pere

de Teo in Prajituri, 14 Noi 2013 | 2089 vizualizari

 

Mi-a placut intotdeauna gustul de branza dulce cu fructe,asa ca m-am gandit sa combin branza si cu pere;perele zemoase nu mai aveau rabdare,doreau sa fie iar laudate.

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 5oua
  • 10 lg.de zahar
  • 10lg.faina
  • 1pachet untmoale
  • 1lg.cacao
  • 1praf de copt
  • esenta de rom
  • Crema
  • 400gbranza dulce
  • 2oua
  • 2lgamidon
  • 4lgzahar
  • coaja de lamaie
  • 3pere fara coaja
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce si pere:

Separam albusurile de galbenusuri,adaugam un praf de sare in albusuri si batem pana incepe sa se intareasca;


punem si zaharul in 2-3 reprize.


Frecam galbenusurile cu untul moale si combinam cu bezeaua;


adaugam pe rand faina,praful de copt,cacao,esenta si omogenizam,turnam jumatate din compozitie in tava tapetata cu hartie si dam la cuptor pentru 15min.


In acast timp pregatim crema:amestecam oule cu zaharul,branza dulce si amidonul,coaja de lamaie;


taiem perele cubulete si le incorporam in crema.Daca blatul a prins coaja intindem crema,iar peste crema asezam compozitia de blat ramasa si nivelam;


mai dam la cuptor pentru 30 min.Dupa racire se pudreaza.

 

TIPS-URI

1

Am adaugat amidon pentru ca perele erau tare coape si zemoase;se putea sa adaug gris,dar mis-a parut o crema mai fina cu amidon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

diana_k 1

02.03.2014, 00:02

LidiaChivu 1

14.03.2014, 07:58

foarte buna!

Teo 1

14.03.2014, 22:11

Multumesc frumos de vizita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy