Prajitura cu branza si ananas

de mirela0911 in Prajituri, 7 Apr 2013 | 7022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt. aluat:
  • 3 oua
  • 13 lg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 13 lg ulei
  • 13 lg lapte
  • 16 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • Pt. crema
  • 400 g branza de vaci
  • 1 ou
  • coaja rasa de portocala
  • 2 lg smantana
  • zahar dupa gust
  • 2 lg gris
  • 3-4 rondele de ananas
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si ananas:

Aluat: Se mixeaza ouale cu zaharul, zaharul vanilat si sarea pana isi dubleaza volumul. Se toarna in fir subtire uleiul, apoi laptele si se mixeaza in continuare. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se adauga peste compozitie si se mixeaza pana la omogenizare. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna jumatate din compozitie si se da la cuptor pana incepe sa se intareasca.


Crema: Branza se amesteca bine cu toate ingredientele de mai sus iar la final se adauga ananasul taiat in cubulete micute si lasate la scurs. Se omogenizeaza bine.


Se scoate tava din cuptor si se toarna branza usor, se niveleaza iar apoi peste branza se toarna restul de compozitie. Se da din nou la cuptor la foc potrivit si se lasa pana se rumeneste frumos si trece de testul scobitorii. Se lasa la racit iar apoi se presara zahar pudra vanilat. Se serveste cu mare placere.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

andi_nicoleta 1

13.04.2013, 11:38

Buna, doresc sa fac si eu aceasta prajitura si vreau sa te intreb dimensiunile tavii in care ai facut-o ca sa stiu daca mai ajustez cantitatile.Multumesc anticipat

andi_nicoleta 1

20.04.2013, 11:56

Am facut astazi prajitura si a iesit suuper buna!!!A devenit prajitura mea preferata cu branza.

babi5 1

15.12.2013, 15:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura aromata cu branza si cacao