Prajitura cu branza si boti

de trifadalia in Prajituri, 26 Oct 2016 | 816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 400 gr faina,
  • 250 gr Rama,
  • 150 gr zahar pudra,
  • 1galbenus de ou,
  • jumate praf de copt eu pun bicarbonat,
  • 1-2 pachete zahar vanilat,
  • 3 linguri de cacao.
  • Crema:
  • 1 kg de branza de vaci,
  • 250 gr de zahar (din care 100 pudra si 150 normal),
  • 3 galbenusuri de ou,
  • 1-2 zahar vanilat,
  • 50 gr de biscuiti razuiti,
  • 50-100 gr de stafide,
  • 4 albusuri de ou ( unul este de la aluat celelalte 3 de la crema ).
Portii: 48
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si boti:

Ingredientele penstru aluat se amesteca toate intr-un vas si se fac doua bile care se pun la rece pana a doua zi.


Se bat albusurile spuma cu 150 gr de zahar din cel 250. celelalte ingrediente se amesteca bine. Apoi compozitia de albus se amesteca cu galbenusurile si apoi cu branza. Se rade pe razatoarea mare prima bila de aluat in tava, se pune compozitia de branza, se rade a doua bila de aluat si se coace 45 de minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si boti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

27.10.2016, 09:06

Ksenya 1

14.11.2016, 17:15

trifadalia 1

17.11.2016, 11:53

Da poate e mai cumoscuta sub denumirea de Rudy decat cu branza si boti . Denumirea asta a dat-o copila mea ca e mai simplu de retinut pentru ea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cirighele (Minciunele)