Prajitura cu branza si caise

de Bucataras Medi in Dulciuri, 20 Apr 2010 | 4233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 oua
  • - 6 linguri de zahar
  • - 6 linguri apa fiarta
  • - 6 linguri de ulei
  • - 12 linguri de faina
  • - 1 praf de copt
  • - 500 g branza de vaci
  • - 200 g zahar pudra
  • - 1 plic zahar vanilat
  • - 1 plic budinca de vanilie
  • - 500 g fructe dupa preferinta(proaspete sau din compot)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si caise:

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma si apoi se adauga pe rand zaharul, 3 dintre galbenusuri (restul pastrandu-se pentru branza), apa fiarta, faina, uleiul si praful de copt. Se amesteca bine pentru o omogenizare completa.


Se tapeteaza o tava cu faina si se pune jumatate din compozitia de mai sus. Deasupra se aseaza fructe (dupa preferinta fiecaruia - eu am pus caise) proaspete sau din compot.


Separat branza se amesteca cu restul de galbenusuri, zaharul pudra, plicul de zahar vanilat si praful de budinca. Pasta obtinuta se aseaza peste fructe iar deasupra se toarna compozitia ramasa din aluat.


Se da la cuptor pentru circa 20-25 min.


Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar vanilat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 22:33

multumesc de vizita,oana..............

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 22:34

multumesc,carmen!

Cris2711 1

20.07.2011, 17:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Piramide dulci