Prajitura cu branza si capsuni

de katty in Dulciuri, 23 Mai 2016 | 852 vizualizari

 

Doua weekenduri la rand am facut aceasta prajitura. Prima data nu am apucat sa pozez, a doua oara era cat pe ce sa ratez din nou, noroc ca am " furat" primul rand si l-am pus bine.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 250 gr unt
  • 250 gr zahar
  • 5 oua
  • 250 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • Crema de branza:
  • 750 gr branza proaspata
  • 100 gr zahar(sau dupa gust)
  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 200 gr smantana
  • 1 plic budinca de vanilie premium
  • 500 gr capsuni
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si capsuni:

Intr-un castron mixam untul cu zaharul,un praf de sare, apoi adaugam cate un ou, mixand pana se incorporeaza bine.


Cand am terminat de pus toate ouale, cernem deasupra faina amestecata cu cacao si praf de copt. Omogenizam compozitia si o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pentru crema de branza punem intr-un castron branza scursa, zaharul, zaharul vanilat, ouale si mixam. Adaugam smantana, apoi praful de budinca.


Turnam crema de branza peste blat. Spalam capsunile, le scurgem bine, le taiem coditele, apoi le taiem felii si le asezam deasupra. Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, aproximativ 45 de minute (facem proba scobitorii - scobitoarea introdusa in centru trebuie sa iasa curata).


Lasam prajitura sa se raceasca inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

merisor 1

24.05.2016, 07:13

Ce buna si ce ar merge acum cu cafeaua mea!

MotanLaOale 1

24.05.2016, 09:05

mirela0911 1

25.05.2016, 13:34

Tare buna e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mere umplute la cuptor cu crema de vanilie