Prajitura cu branza si clementine

de mirela0911 in Prajituri, 23 Ian 2011 | 2857 vizualizari

 

Vorba unora de aici "nimic nu se pierde, totul se transforma", am avut prin frigider niste branza, frisca si a iesit asta.

 

INGREDIENTE

  • 14-15 biscuiti
  • 250g branza de vaca dulce
  • 300g smantana dulce pt frisca
  • 6 lg zahar
  • esenta de vanilie
  • 2 clementine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si clementine:

Se bate branza impreuna cu smantana pt frisca, zaharul si esenta de vanilie pana se intareste.


Intr-un vas dreptunghiular se pune folie alimentara si apoi un rand de biscuiti. Deasupra se pune crema, apoi felii de clementine, iar crema, biscuiti si deasupra crema. Am ornat cu bucatele de clementine si am dat la frigider pt. cateva ore.


A iesit foarte buna doar ca se mananca cu lingurita. Poate daca puneam gelatina se intarea mai bine. Data viitoare va fi mai bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si clementine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mirela0911 1

24.01.2011, 15:33

adriana, luk
diva, mamaie

mirela0911 1

24.01.2011, 15:34

lia, motan

ela 1

29.01.2011, 01:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca