Prajitura cu branza si clementine

de mirela0911 in Prajituri, 23 Ian 2011 | 2605 vizualizari

 

Vorba unora de aici "nimic nu se pierde, totul se transforma", am avut prin frigider niste branza, frisca si a iesit asta.

 

INGREDIENTE

  • 14-15 biscuiti
  • 250g branza de vaca dulce
  • 300g smantana dulce pt frisca
  • 6 lg zahar
  • esenta de vanilie
  • 2 clementine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si clementine:

Se bate branza impreuna cu smantana pt frisca, zaharul si esenta de vanilie pana se intareste.


Intr-un vas dreptunghiular se pune folie alimentara si apoi un rand de biscuiti. Deasupra se pune crema, apoi felii de clementine, iar crema, biscuiti si deasupra crema. Am ornat cu bucatele de clementine si am dat la frigider pt. cateva ore.


A iesit foarte buna doar ca se mananca cu lingurita. Poate daca puneam gelatina se intarea mai bine. Data viitoare va fi mai bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si clementine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mirela0911 1

24.01.2011, 15:33

adriana, luk
diva, mamaie

mirela0911 1

24.01.2011, 15:34

lia, motan

ela 1

29.01.2011, 01:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan perfect