Prajitura cu branza si mac

de ianculubita in Prajituri, 17 Ian 2014 | 1451 vizualizari

 

Pentru azi va recomand o super prajitura pufoasa si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 5oua
  • 1cana cu zahar
  • 150g unt
  • 180g faina
  • 50g mac
  • 1lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • coaja rasa de la 2portocale
  • Crema
  • 500g branza proaspata
  • 150ml frisca lichida
  • 150g zahar pudra
  • zeama si coaja de la 1portocala
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si mac:

Facem o crema fina din unt moale,zahar,galbenusurile pe rand si coaja de portocale,incorporam albusurile batute spuma cu un praf de sare apoi faina amestecata cu praf de copt si mac;rasturnam in tava cu hartie de copt si lasam la cuptor 40min.


In acest timp pregatim crema;intr-un vas amestecam branza cu zahar,zeama si coaja de portocala apoi frisca batuta separat.


Taiem blatul in doua dupa ce s-a racit,punem crema pe mijloc,imbracam cu restul de crema,ornam si lasam la frigider pana in momentul servirii.


Eu am avut doar o cutie de mascarpone si daca nu am avut cu ce sa-l imbrac,i-am pus deasupra un sablon.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Raluca57 1

18.01.2014, 12:23

Galbenusurile nu se folosesc, daca am citit bine? multumesc, Raluca

diaconta 1

18.01.2014, 22:00

delicioasa

ianculubita 1

19.01.2014, 09:15

Raluca,iarta-ma am gresit dar am modificat;multumesc de atentionare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si ananas