Prajitura cu branza si merisoare

de alldaycooking in Prajituri, 31 Iul 2012 | 7518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Coca
  • 10 linguri ulei
  • 5 linguri apa minerala
  • 15 linguri faina
  • 2 linguri fructoza
  • 5 gr praf de copt
  • Umplutura
  • 650 gr branza dulce cremoasa
  • 2 oua
  • 60 gr merisoare deshidratate
  • 5 linguri fructoza
  • extract de vanilie
  • 2 linguri gris
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si merisoare:

Pentru coca am amestecat ingredientele enumerate si am obtinut un aluat elastic pe care l-am lasat la rece pana cand am pregatit umplutura. Branza de vaci am amestecat-o cu cele 2 oua, fructoza, coaja de lamaie, vanilie si gris. La final am adaugat merioasoarele deshidratate. Coca am asezat-o intr-o tava ceramica unsa cu putin ulei. Am acoperit fundul si pereti tavii. Am turnat crema de branza. In final am acoperit cu un capac de aluat pe care l-am intepat din loc in loc cu furculita. A, copt la 180 grade Celsius aprox 45 de minute, pana cand s-a rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

03.08.2012, 19:34

Delicioasa!

alldaycooking 1

03.08.2012, 20:05

Multumesc frumos!

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si ciocolata