Prajitura cu branza si pepite de ciocolata

de - Andreea - in Prajituri, 18 Aug 2015 | 2185 vizualizari

 

E buna tare :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti simpli
  • 130 g unt
  • 5 oua
  • 5 linguri cu zahar
  • 20 g pepite de ciocolata neagra
  • 1 lingurita rom
  • 250 g ricotta
  • 250 g mascarpone
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si pepite de ciocolata:

Punem in robot biscuitii si ii macinam cat mai fin. Adaugam untul la tempertura camerei si oul intreg . Mixam bine pana ce toate ingredientele s-au amestecat .


Separat amestecam ricotta, mascarpone, cele 4 oua ramase, zaharul si romul. Mixam bine pana ce totul devine o crema .


Punem pepitele de ciocolata si amestecam in continuare.


Tapetam o tava rotunda pentru cuptor cu hartie de copt umezita.


Punem compozitia de biscuiti. Nivelam bine cu dosul palmei apoi turnam compozitia cu branza. Nivelam bine cu ajutorul unei linguri .


Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pana ce prajitura s-a rumenit usor la suprafata .


Cand este coapta, scoatem prajitura si o lasam in tava sa se raceasca bine .


Cu cat se va raci cu atit prajitura va da inapoi ...


Cand s-a racit bine o feliem dupa plac si servim.


Dupa preferinta puteti presara zahar pudra dar prajitura este deja foarte dulce.


Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si pepite de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

- Andreea - 1

19.08.2015, 22:21

Cris

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:36

- Andreea - 1

28.08.2015, 15:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu trufe de ciocolata