Prajitura cu branza si pepite de ciocolata

de Andreea Caroline in Prajituri, 18 Aug 2015 | 2023 vizualizari

 

E buna tare :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti simpli
  • 130 g unt
  • 5 oua
  • 5 linguri cu zahar
  • 20 g pepite de ciocolata neagra
  • 1 lingurita rom
  • 250 g ricotta
  • 250 g mascarpone
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si pepite de ciocolata:

Punem in robot biscuitii si ii macinam cat mai fin. Adaugam untul la tempertura camerei si oul intreg . Mixam bine pana ce toate ingredientele s-au amestecat .


Separat amestecam ricotta, mascarpone, cele 4 oua ramase, zaharul si romul. Mixam bine pana ce totul devine o crema .


Punem pepitele de ciocolata si amestecam in continuare.


Tapetam o tava rotunda pentru cuptor cu hartie de copt umezita.


Punem compozitia de biscuiti. Nivelam bine cu dosul palmei apoi turnam compozitia cu branza. Nivelam bine cu ajutorul unei linguri .


Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pana ce prajitura s-a rumenit usor la suprafata .


Cand este coapta, scoatem prajitura si o lasam in tava sa se raceasca bine .


Cu cat se va raci cu atit prajitura va da inapoi ...


Cand s-a racit bine o feliem dupa plac si servim.


Dupa preferinta puteti presara zahar pudra dar prajitura este deja foarte dulce.


Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si pepite de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Andreea Caroline 1

19.08.2015, 22:21

Cris

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:36

Andreea Caroline 1

28.08.2015, 15:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu umplutura de Almette si ciocolata alba