Prajitura cu branza si struguri

de Lau in Prajituri, 10 Sep 2014 | 3414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • un praf de sare
  • 3 linguri zahar
  • Umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g crema de branza
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 1 lingura amidon
  • 100 g zahar
  • struguri
  • nectarine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si struguri:

Aluat: intr-un bol punem untul taiat bucatele, faina cernuta, un praf de sare, zaharul si amestecam cu mana pana rezulta un aluat pe care il invelim in folie alimentara si dam la rece 30 minute.

Intre timp pregatim umplutura: intr-un bol punem branza de vaci, crema de branza, oul intreg, galbenusul, zaharul, amidonul si amestecam bine

Scoatem aluatul de la frigider,pe masa presaram putina faina si intindem aluatul

Punem aluatul (punem si pe margini) intr-o tava unsa cu ulei, adaugam umplutura si taiem surplusul de aluat,

Deasupra adaugam felii de nectarine si struguri, dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea (cca 45 min),

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si struguri" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si stafide