Prajitura cu budinca de capsuni

de Lau in Dulciuri, 20 Feb 2011 | 7149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • 6 linguri faina
  • esenta de portocale

crema:

  • 1 pachet budinca de capsuni
  • 4 linguri zahar
  • 400 ml lapte

decor

  • 1 plic gelatina rosie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu budinca de capsuni:

se bat albusurile spuma cu un praf de sare,


se adauga zaharul se bate in continuare


se adauga galbenusurile,uleiul in fir subtire,laptele,esenta,faina amestecata cu praful de copt


se amesteca.aluatul, se pune intr-o tava unsa si tapetata


se coace pana trece testul cu scobitoarea.


crema


se prepara conform instructiunilor de pe plic,se lasa la racit.


cand este gata (racit)blatul se taie in 2,se pune o foaie crema a 2 foaie is deasupra gelatina pregatita conform instructiunilor


se lasa 2 ore dupa care se taie dupa preferinta


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu budinca de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lau 1

21.02.2011, 09:50

vas servi dar nu mai am.mersi mult

adry88 1

16.06.2011, 15:51

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu urda