Prajitura cu bulion

de ralu_ca in Prajituri, 22 Mar 2014 | 12083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 linguri ulei
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri bulion
  • 1 praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • 1 plic praf de copt
  • gem de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bulion:

Am pus intr-un vas uleiul, bulionul, zaharul, praful de copt si sarea. Am amestecat, apoi am adaugat treptat faina cat cuprinde pana obtinem un aluat omogen si elastic. Impartim aluatul in trei si fiecare parte o intindem pe dosul tavii si o coacem. Le-am lasat la racit, apoi le-am uns cu gem de prune. Ultima foaie am pudrat-o cu zahar pudra.


Spor !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

laura_n 1

23.03.2014, 11:51

si eu am primit comanda de prajitura din asta )) sper sa ma invrednicesc sa o fac

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 14:01

Buna, buna!

adela_64 1

02.06.2014, 15:51

Minunat arata! Spune-mi te rog, aluatul este unul ca de chec? Asa se vede in poze. Nu pare a afi un aluat care se intinde cu facaletul. Astept raspuns. Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi cu bulion