Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O prăjitură foarte, foarte bună! Nu vă mai spun că am făcut-o la cererea lui Matei;)
Mixează zaharul cu ouăle până la dublarea volumului.
Adaugă uleiul, laptele, zaharul vanilat, praful de copt și făina mixând în continuare.
Tapetează cu hârtie de copt o tavă 30/40.
Toarnă compoziția obținută în tavă, pune deasupra căpșunele si dă la cuptorul încins la 170 grade.
Lasă in cuptor 30-35 minute, fă testul cu scobitoarea pentru a fi sigur că s-a copt.
Scoate tava când prăjitura este coaptă, lasă să se racească, porționează și pudrează.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult