Prăjitură cu căpșuni

de Bunica in Dulciuri, 9 Mai 2015 | 1051 vizualizari

 

O prăjitură foarte, foarte bună! Nu vă mai spun că am făcut-o la cererea lui Matei;)

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 250 g zahar
  • 330 lapte bătut
  • 150 ml ulei
  • 400 g făină
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 400 g căpsuni
  • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu căpșuni:

Mixează zaharul cu ouăle până la dublarea volumului.


Adaugă uleiul, laptele, zaharul vanilat, praful de copt și făina mixând în continuare.


Tapetează cu hârtie de copt o tavă 30/40.


Toarnă compoziția obținută în tavă, pune deasupra căpșunele si dă la cuptorul încins la 170 grade.


Lasă in cuptor 30-35 minute, fă testul cu scobitoarea pentru a fi sigur că s-a copt.


Scoate tava când prăjitura este coaptă, lasă să se racească, porționează și pudrează.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu căpșuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

tarasmariana 1

10.05.2015, 18:13

Ce bunatate!

laura_n 1

13.05.2015, 15:25

laura_n 1

13.05.2015, 15:25

si unul pentru Matei )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca, ciocolata si alune