Prăjitură cu căpșuni

de Bunica in Dulciuri, 9 Mai 2015 | 3157 vizualizari

COMENTARII (21)

Valclaudia 1

09.05.2015, 17:26

sarumana,Buni!

Bunica 1

09.05.2015, 17:27

MOKUSKA 1

09.05.2015, 17:32

Vai ce buna si pufoasa

Adele 1

09.05.2015, 17:32

Ce pufosenie delicioasa

Constelatialeu 1

09.05.2015, 17:36

Ai fost la cules de capsuni?

mihaelar63 1

09.05.2015, 17:47

Pai se poate sa nu onorezi dorinta nepotelului ?

robert_b 1

09.05.2015, 17:56

buna!

MotanLaOale 1

09.05.2015, 18:00

buna buna

Merisor 1

09.05.2015, 18:10

ce nu face Buni pentru nepotelul ei!

Bunica 1

09.05.2015, 18:16

I-am făcut ieri cornulețe cu rahat.Astăzi îl întreb dacă mai are............câteva ,răspunde el

Constelatialeu 1

09.05.2015, 18:19

Ai facut putine...

Cris2711 1

09.05.2015, 18:20

ce buna

diaconta 1

09.05.2015, 19:58

Ce prajitura buna ai facut Buni

Bunica 1

09.05.2015, 21:06

Ce puține, Cleme, că am copt trei tăvi mari de la aragaz!

Catalina L 1

09.05.2015, 21:08

m-ai data gata....o pun la favorite ca buna mai este

Bunica 1

09.05.2015, 21:09

Fetelor este o prăjitură delicioasă! Am făcut curățe nie în congelator ))).Aștept trufandalele

Rocsi 1

09.05.2015, 21:27

Buuuni, vreau prajitura!

mirela0911 1

10.05.2015, 10:26

Am trecut-o la favo!

tarasmariana 1

10.05.2015, 18:13

Ce bunatate!

laura_n 1

13.05.2015, 15:25

laura_n 1

13.05.2015, 15:25

si unul pentru Matei )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Oco