Prajitura cu ciocolata

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 9 Mar 2011 | 5471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 cana lapte
  • 2 cani faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • o ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata:

Pentru inceput rupem ciocolata bucatele si o punem pe foc, o lasam pana se topeste oprim focul si o lasam la racit.



Separam albusurile de galbenusuri, le frecam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Separat frecam galbenusurile cu zaharul, dupa care adaugam uleiul si laptele. Punem crema de galbenusuri peste albusul batut spuma si omogenizam compozitia. Amestecam faina cu praful de copt si o turnam peste compozitie, amestecand usor cu miscari circulare de jos in sus. La sfarsit punem esenta de vanilie


Tapetam forma cu hartie de copt, dupa care turnam compozitia in ea. Deasupra vom pune ciocolata topita si cu furculita o imprastiem cu miscari circulare prin toata tava. Dam la cuptorul preincalzit 30-35 de minute la foc mic. Verificam facand testul cu scobitoarea.


Dupa ce se raceste scoatem usor din forma si-l rasturnam peste un platou si o taiem.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

cismaru_nicoleta 1

10.03.2011, 14:23

Ce minunat arata.....mai ales in tava...imi place mult de tot...e simpla dar totusi impresionanta

Dana Cristea - pusikmea 1

10.03.2011, 14:36

mulmesc nico, esti o scumpa

adry88 1

09.06.2011, 15:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura A Femme (a la Gaby)