Prajitura cu cirese

de ralu_ca in Prajituri, 23 Iun 2013 | 2699 vizualizari

 

am vazut ieri aceasta prajitura postata si mi-a placut, asa ca am incercat-o...este adevarat nu mi-a iesit ca originalul, dar gustul este foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 3 cani cirese fara samburi
  • 250 g faina
  • 250 g zahar
  • 250 ml lapte
  • 1 pacht de unt
  • 4 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic cacao ( 80 g)
  • 1 plic praf de copt
  • 2 picaturi esenta rom
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese:

Intr-o cratita am pus untul pe care l-am topit, laptele, zaharul si cacaoa si am amestecat pana totul devine omogen. Din compozitie am luat 10 lg + esenta rom si le-am oprit pt glazura. Restul se lasa sa se raceasca, in care se adauga galbenusurile, faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Am pregatit o tava rotunda ( de tarta ) am tapetat-o cu hartie de copt ( am uns cu putin ulei ) am turnat jumatate de compozitie, un strat de cirese, strat compozitie, la sfarsit start de cirese. Introducem la cuptorul deja incalzit pana se coace ( testul cu scobitoarea ). cand este gata se toarna glazura.

Pofta buna!

          

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura malai