Prajitura cu cirese

de ralu_ca in Prajituri, 23 Iun 2013 | 1401 vizualizari

 

am vazut ieri aceasta prajitura postata si mi-a placut, asa ca am incercat-o...este adevarat nu mi-a iesit ca originalul, dar gustul este foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 3 cani cirese fara samburi
  • 250 g faina
  • 250 g zahar
  • 250 ml lapte
  • 1 pacht de unt
  • 4 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic cacao ( 80 g)
  • 1 plic praf de copt
  • 2 picaturi esenta rom
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese:

Intr-o cratita am pus untul pe care l-am topit, laptele, zaharul si cacaoa si am amestecat pana totul devine omogen. Din compozitie am luat 10 lg + esenta rom si le-am oprit pt glazura. Restul se lasa sa se raceasca, in care se adauga galbenusurile, faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Am pregatit o tava rotunda ( de tarta ) am tapetat-o cu hartie de copt ( am uns cu putin ulei ) am turnat jumatate de compozitie, un strat de cirese, strat compozitie, la sfarsit start de cirese. Introducem la cuptorul deja incalzit pana se coace ( testul cu scobitoarea ). cand este gata se toarna glazura.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adry88 1

23.06.2013, 15:00

Bya Ralu 1

24.06.2013, 00:09

super

Panacris 1

28.06.2013, 12:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu jeleu de caise si crema de mascarpone