Prajitura cu cirese

de ralu_ca in Prajituri, 23 Iun 2013 | 1265 vizualizari

 

am vazut ieri aceasta prajitura postata si mi-a placut, asa ca am incercat-o...este adevarat nu mi-a iesit ca originalul, dar gustul este foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 3 cani cirese fara samburi
  • 250 g faina
  • 250 g zahar
  • 250 ml lapte
  • 1 pacht de unt
  • 4 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic cacao ( 80 g)
  • 1 plic praf de copt
  • 2 picaturi esenta rom
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese:

Intr-o cratita am pus untul pe care l-am topit, laptele, zaharul si cacaoa si am amestecat pana totul devine omogen. Din compozitie am luat 10 lg + esenta rom si le-am oprit pt glazura. Restul se lasa sa se raceasca, in care se adauga galbenusurile, faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Am pregatit o tava rotunda ( de tarta ) am tapetat-o cu hartie de copt ( am uns cu putin ulei ) am turnat jumatate de compozitie, un strat de cirese, strat compozitie, la sfarsit start de cirese. Introducem la cuptorul deja incalzit pana se coace ( testul cu scobitoarea ). cand este gata se toarna glazura.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adry88 1

23.06.2013, 15:00

Bya Ralu 1

24.06.2013, 00:09

super

Panacris 1

28.06.2013, 12:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel