Prajitura cu cirese III

de Giana in Prajituri, 31 Oct 2014 | 2087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 250 g faina,
  • 50 g unt,
  • 150 g zahar,
  • 500 ml lapte,
  • 1 varf de cutit bicarbonat,
  • 1 varf de cutit sare,
  • 1 lingura rom,
  • 1 kg cirese
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese III:

Se bat bine cu telul galbenusurile, untul, zaharul, romul si sarea, adaugand alternativ faina si laptele in care s-a dizolvat bicarbonatul. Se adauga apoi ciresele fara samburi, scurse bine de zeama, iar la sfarsit albusurile batute spuma.

Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina (eu folosesc hartie de copt). Se coace in cuptor, la foc potrivit, 25-30 minute. Se pudreaza cu zahar vanilat, se taie bucati si se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese III" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu cirese III-0
Prajitura cu cirese III-1
Prajitura cu cirese III-2
Prajitura cu cirese III-3
Prajitura cu cirese III-4
Prajitura cu cirese III-5
Prajitura cu cirese III-6
Prajitura cu cirese III-7
Prajitura cu cirese III-8

COMENTARII (21)

Giana

Giana 1

01.11.2014, 21:12

Multumesc tuturor

babi5

babi5 1

03.11.2014, 12:02

alisss

alisss 1

03.11.2014, 12:06

f.f.f.bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!