Prajitura cu cocos

de rivka in Prajituri, 30 Dec 2009 | 9155 vizualizari

 

o prajitura care imi aduce aminte de copilarie, era una dintre preferatele mele

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 5 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • 1 pliculet praf copt
  • putin otet
  • 400 grame frisca lichida
  • 300 grame ciocolata amaruie sau ciocolata de menaj
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cocos:

Se separa albusurile de galbenusuri se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi cu faina, se adauga praful de copt stins cu putin otet si se adauga apoi albusurile batute spuma amestecandu-se cu lingura de jos in sus.


Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu cca 225 grade cca 10-15 minute se face testul cu scobitoarea.


Se prepara glazura din frisca cu ciocolata pe foc.


Cand blatul e gata se scoate se rastoarna , se taie cubulete.


Cu o furculita cu 2 dinti ca cele pt bbq se ia cate un cub de blat se scufunda in glazura apoi se tavaleste prin cocos.


Se pastreaza la frigider.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

rivka 1

30.12.2009, 13:08

da e bunaaa e arhicunoscuta cred de toata lumea cred ca toata Romania are prajitura asta pe masa de sarbatorile de iarna .

pai da sunt bolnava , mexicana ....gripa.

ANCA 1

30.12.2009, 14:31

mai ai si pt mine o bucatica mica????

Teo 1

31.12.2009, 20:33

stiu ca e foarte gustoasa;

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura egipteana cu nuca si caramel