Prajitura cu cocos, capsuni si green sugar

de daniastefania in Prajituri, 14 Iun 2015 | 2717 vizualizari

 

Am folosit green sugar-ul primit. Foarte multumita sunt, nici o diferenta la gust. Si sanatos. Multumesc green sugar! Prajitura a iesit foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 9 oua
  • 100 gr green sugar
  • 7 linguri si jumatate faina
  • 1 plic praf de copt
  • 130 gr cocos
  • Un praf de sare
  • 200 gr capsuni
  • 400 ml lapte
  • 1 budinca vanilie
  • Bombonele de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cocos, capsuni si green sugar:

Pregatim un blat de cocos. Separam 4 oua. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare si 30 gr green sugar. Adaugam 2 linguri si jumatate de faina , un sfert de plic de praf de copt si nuca de cocos. Amestecam bine, usor cu lingura de lemn si punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Galbenusurile le folositi la altceva. Din restul de oua facem un pandispan. Separam ouale. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare si 40 gr green sugar. Adaugam galbenusurile si apoi 5 linguri faina si restul de praf de copt. Amestecam usor cu lingura de lemn. Turnam aluatul peste cel cu cocos. Dam tava la cuptor 25 minute, la 180 grade C. Lasam apoi blatul la racit. Pregatim budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, dar folosim doar 400 ml lapte, sa iasa crema mai groasa si folosim restul de green sugar. Lasam budinca la racit. Apoi intindem budinca peste blatul racit. Peste asezam capsunile spalate , scurse si taiate rondele. Peste presaram bombonele de ciocolata. Foarte buna si racoritoare.

Sper sa va placa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cocos, capsuni si green sugar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos si crema de vanilie