Prajitura cu cocos si ciocolata

de mimmi in Prajituri, 1 Dec 2011 | 2281 vizualizari

 

La multi ani Romania!

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata amaruie,
  • 150 g zahar,
  • 60 g unt topit,
  • 3 oua,
  • 200 g nuca de cocos,,
  • 100 g stafide inmuiate in apa calda,
  • 3 linguri faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cocos si ciocolata:

Prima data,decupam o hartie si o punem intr-o tava,lasand si o margine. Topim ciocolata la bain-marie si o turnam in tava,niveland . Dam tava la frigider pentru 30 de minute,pana se intareste. Mixam ouale cu zaharul pana devin spumoase si si-au dublat volumul. Adaugam untul topit,nuca de cocos,faina si stafidele. Turnam compozitia peste ciocolata si dam tava la cuptor pentru cca 25 de minute,pana se rumeneste pe de-asupra. Lasam prajitura in tava pana se raceste complet,dupa care o putem portiona. Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mena29 1

01.12.2011, 21:21

Ce faina e!

MotanLaOale 1

01.12.2011, 21:52

Cris2711 1

02.12.2011, 00:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de vanilie si ciocolata