Prajitura cu cocos si ciocolata

de mimmi in Prajituri, 1 Dec 2011 | 2185 vizualizari

 

La multi ani Romania!

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata amaruie,
  • 150 g zahar,
  • 60 g unt topit,
  • 3 oua,
  • 200 g nuca de cocos,,
  • 100 g stafide inmuiate in apa calda,
  • 3 linguri faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cocos si ciocolata:

Prima data,decupam o hartie si o punem intr-o tava,lasand si o margine. Topim ciocolata la bain-marie si o turnam in tava,niveland . Dam tava la frigider pentru 30 de minute,pana se intareste. Mixam ouale cu zaharul pana devin spumoase si si-au dublat volumul. Adaugam untul topit,nuca de cocos,faina si stafidele. Turnam compozitia peste ciocolata si dam tava la cuptor pentru cca 25 de minute,pana se rumeneste pe de-asupra. Lasam prajitura in tava pana se raceste complet,dupa care o putem portiona. Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mena29 1

01.12.2011, 21:21

Ce faina e!

MotanLaOale 1

01.12.2011, 21:52

Cris2711 1

02.12.2011, 00:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Ambasador"