Prajitura cu crema de branza si capsuni

de Bucataras in Prajituri, 4 Mai 2014 | 9722 vizualizari

 

Un desert foarte rapid si racoritor.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de branza Ceva fin cremos Delaco
  • 2 iaurturi mici cremosso straciatella
  • 1 iaurt mic grecesc
  • 100 g zahar pudra
  • 300 g capsuni taiate cubulete
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 lingurite gelatina granulata dr. Oetker
  • un pachet de piscoturi
  • 250 ml lapte cu nesquick
  • 250 ml frisca lichida pentru decor
  • o mana de fisctic curatat
  • capsuni pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema de branza si capsuni:

Crema de branza Delaco se bate bine cu zaharul pudra. Se adauga iaurturile si se mixeaza usor. Gelatina hidratata cu apa rece se topeste in baie de abur sau la cuptorul cu microunde si se adauga in compozitia de branza si iaurt. Se bate frisca si se amesteca in compozitie. La final se incorporeaza capsunile taiate.


Intr-o forma de cozonac tapetata cu folie alimentara se aseaza piscoturile inmuiate in lapte cu nesquick. Se asaza pe fundul tavii si pe margini. Se rastoarna cu grija compozitia cu branza si capsuni si se niveleaza usor. Se acopera tava cu folie alimentara si se lasa la rece cateva ore.


Se rastoarna prajitura pe o tava si se orneaza cu restul de frisca batuta, cu fistic si capsuni taiate.


Noi nu am avut rabdare sa se intareasca bine :) Dar a fost tare buna si-asa!


Initial am vrut sa o decorez cu ciocolata rasa, dar apoi am pus fisctic macinat. Voi puteti decora cu ce va place mai mult!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema de branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

Miha 1

01.08.2014, 15:48

MOKUSKA 1

01.08.2014, 16:07

Bucataras 1

01.08.2014, 19:20

multumesc pentru gindurile bune, va imbratisez

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura din iaurt