Prajitura cu crema de branza si capsuni

de Bucataras in Prajituri, 4 Mai 2014 | 14034 vizualizari

 

Un desert foarte rapid si racoritor.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de branza Ceva fin cremos Delaco
  • 2 iaurturi mici cremosso straciatella
  • 1 iaurt mic grecesc
  • 100 g zahar pudra
  • 300 g capsuni taiate cubulete
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 lingurite gelatina granulata dr. Oetker
  • un pachet de piscoturi
  • 250 ml lapte cu nesquick
  • 250 ml frisca lichida pentru decor
  • o mana de fisctic curatat
  • capsuni pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema de branza si capsuni:

Crema de branza Delaco se bate bine cu zaharul pudra. Se adauga iaurturile si se mixeaza usor. Gelatina hidratata cu apa rece se topeste in baie de abur sau la cuptorul cu microunde si se adauga in compozitia de branza si iaurt. Se bate frisca si se amesteca in compozitie. La final se incorporeaza capsunile taiate. 

Intr-o forma de cozonac tapetata cu folie alimentara se aseaza piscoturile inmuiate in lapte cu nesquick. Se asaza pe fundul tavii si pe margini. Se rastoarna cu grija compozitia cu branza si capsuni si se niveleaza usor. Se acopera tava cu folie alimentara si se lasa la rece cateva ore.

Se rastoarna prajitura pe o tava si se orneaza cu restul de frisca batuta, cu fistic si capsuni taiate.

Noi nu am avut rabdare sa se intareasca bine :) Dar a fost tare buna si-asa!

Initial am vrut sa o decorez cu ciocolata rasa, dar apoi am pus fisctic macinat. Voi puteti decora cu ce va place mai mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema de branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu piure de kiwi si capsuni