Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Umplutura:
Punem dovleacul si indulcitorul intr-un vas la calit, la foc mic. Amestecam cu o lingura pana cand lichidul se elimina. La final adaugam esenta si scortisoara si lasam putin la racit.
Blat:
Mixam ouale cu indulcitorul, adaugam branza, taratele si praful de copt. Mixam toate ingredientele pana la omogenizare.
Impartim aceasta cantitate in doua parti egale. Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt, turnam jumatate din compozitie si o dam la cuptor la foc mic aprox. 10 minute (pana cand compozitia se leaga).
Scoatem tava din cuptor, turnam dovleacul si il nivelam cu o lingura, iar deasupra punem si compozitia de blat ramasa.
Dam tava la cuptor la foc mic pana cand se rumeneste deasupra. Verificam cu o scobitoare sa vedem daca este gata, apoi inchidem cuptorul si lasam prajitura la racit.
Cand este rece se portioneaza si se poate pudra cu indulcitor.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult