Prajitura cu dovleac Dukan

de deyutzky in Prajituri, 13 Dec 2014 | 3791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat (tava cu diametrul de 22 cm):
  • 6 oua
  • 250 g branza degresata
  • 8 linguri tarate de ovaz
  • 1 plic praf de copt
  • Umplutura:
  • cca. 800 g dovleac dat pe razatoarea cu ochiuri mari
  • indulcitor dupa gust
  • esenta de vanilie
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dovleac Dukan:

Umplutura:


Punem dovleacul si indulcitorul intr-un vas la calit, la foc mic. Amestecam cu o lingura pana cand lichidul se elimina. La final adaugam esenta si scortisoara si lasam putin la racit.


Blat:


Mixam ouale cu indulcitorul, adaugam branza, taratele si praful de copt. Mixam toate ingredientele pana la omogenizare.


Impartim aceasta cantitate in doua parti egale. Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt, turnam jumatate din compozitie si o dam la cuptor la foc mic aprox. 10 minute (pana cand compozitia se leaga).


Scoatem tava din cuptor, turnam dovleacul si il nivelam cu o lingura, iar deasupra punem si compozitia de blat ramasa.


Dam tava la cuptor la foc mic pana cand se rumeneste deasupra. Verificam cu o scobitoare sa vedem daca este gata, apoi inchidem cuptorul si lasam prajitura la racit.


Cand este rece se portioneaza si se poate pudra cu indulcitor.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dovleac Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

13.12.2014, 21:21

Adele 1

13.12.2014, 21:37

mirela0911 1

14.12.2014, 11:08

Cred ca e tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac