Prajitura cu dulceata de capsuni si migdale macinate

de Cris2711 in Dulciuri, 6 Oct 2015 | 1855 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Roxana_reisnaoar(prajitura colac). Rapida si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente aluat:
  • 200 g faina
  • 150 g unt la temperatura camerei
  • 125 g zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • Pentru ornat deasupra:
  • 250 g dulceata de capsuni
  • 150 g migdale macinate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dulceata de capsuni si migdale macinate:

Intr-un castron de marime mijlocie se mixeaza ouale cu un praf de sare. Apoi se adauga laptele, faina, zaharul, zaharul vanilat si praful de copt.


Forma in care se coace, se unge cu margarina sau unt.


Apoi se toarna compozitia in forma si se da la cuptorul incins la 180° C.


Se lasa cam o jumatate de ora, difera in functie de cuptor.


Cand este gata se adauga umplutura de dulceata de capsuni si migdale macinate.


Eu am mai dat-o pentru 5 minute la cuptor.


Dupa ce s-a racit am presarat zahar pudra deasupra.

 

TIPS-URI

1

Perfecta alaturi de o cana cu lapte sau cafea.

2

In aluat se poate adauga si coaja rasa de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dulceata de capsuni si migdale macinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

07.10.2015, 16:36

Ce buuna

mena29 1

17.12.2015, 05:33

Of of, numai bunatati am gasit la tine in bucatarie!

Cris2711 1

17.12.2015, 11:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fulgi de ovaz si ciocolata