Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Astia sunt gogosii facuti de mine pentru prima data..si mi place ce-a iesit..
Din cantitatea totala de lapte se incalzesc un pic 40ml(cat sa fie caldut).Se amesteca bine cu o lingurita de zahar,drojdia si o lingura de faina.Se asteapta sa creasca 10min..
Intr-un castron punem restul de faina,laptele ramas,coaja rasa de la lamaie,zaharul vanilat,maiaua,untul caldut..amestecam bine toate ingredientele.Va iesi un aluat lipicios care trebuie framantat 15-20min.In timp ce framantati,udati-va pumnii in apa calda pt ca aluatul se lipeaste..iar la final aranjati aluatul cu mainile infainate..Asteptati 40min (sau pana isi dubleaza volumul)..Pe masa unsa cu ulei intindeti o foaie de o.5 cm si taiati forme cu ajutorul unui pahar.Prajiti-le in uleiul incins pe ambele parti pana se rumenesc frumos.Fierbinti pudrati le cu zahar pudra..
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult