Prajitura cu firmituri si mere

de RuxyRux in Prajituri, 30 Apr 2014 | 1337 vizualizari

 

Minunata! Blatul de la Rudy, dar fara cacao...se face incredibil de rapid si este nemaipomenit de delicioasa! Miroase divin a mere coapte!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 250 gr unt( gras 85%) rece dar moale
  • 1 galbenus
  • 150 gr zahar pudra
  • vanilie
  • coaja razuita de portocala
  • 1 plic praf de copt
  • 2 kg mere
  • scortisoara
  • 1 cana de zahar brun
  • zahar pudra( optional)
  • tava de dimensiunea tavii cuptorului
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu firmituri si mere:

Un mod de preparare simplu si rapid:


Amestecam toate ingredientele intr-un vas larg: faina cernuta, zaharul pudra, galbenusul, aromele si praful de copt. Amestecam si facem firmiturile cu degetele., practic ne jucam cu aluatul asemenea unor copii...dureaza doua minute si e gata :)


Tapetam o tava in stil clasic cu ulei si faina( nu puneti foaie de copt).


Asezam un rand de firmituri la baza tavii, apoi merele razuite( eu le-am pus cu tot cu coaja), deasupra presaram zahar brun, scortisoara si apoi inca un rand de firmituri. Asta e tot!


Dam prajitura la cuptor pentru 40 de minute. Nimic mai simplu si totodata nimic mai delicios!


O pudram daca dorim cu zahar pudra( numai cand se raceste) si o putem taia calda fara probleme :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu firmituri si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

01.05.2014, 22:21

Alina

RuxyRux 1

01.05.2014, 22:22

Anita iubito...multumesc ...ma bucur ca ti-a fost pe plac scumpo

tarasmariana 1

04.05.2014, 05:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura taraneasca cu mere