Prajitura cu foi

de ionela84 in Prajituri, 4 Mai 2014 | 1475 vizualizari

 

Reteta de crema este preluata de pe site si e absolut delicioasa
Multumesc>:D

 

INGREDIENTE

Pt foi:

  • 2 oua
  • 10 lg ulei
  • 10 lg zahar
  • 1 1\2 lgt amoniac stins
  • faina cat cuprinde

Pt crema

  • 4 galbenusuri
  • 1 l lapte
  • 7 lg amidon
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 250 g zahar
  • 200 g nuttela
  • 300 g unt
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi:

Pt foi: mixeza ouale cu zaharul,adauga uleiul ,amoniacul si faina si framanta un aluat nelipicios si lasa-l la rece pt min 30 minute,dupa acest timp coace 3 foi pe dosul tavii


Pt crema mixeaza galbenusurile cu zaharul ,amesteca bine cu amidonul si toarna 150 ml lapte rece si omogenizeaza,restul de lapte pune-l pe foc si cand e caldut pune-l peste compozitia de ou si apoi din nou pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa


Separa in 2 parti egale crema si in una pune ciocolata alba data pe razatoare si in cealalta nutella si mai tine-le 2 minute la foc Ia de pe foc si adauga untul in cantuitati egale si esenta de vailie in cea cu ciocolata alba si esenta de rom in cea cu nuttela Umple foile cu aceste creme si lasa la rece pana a 2a zi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Nicole28 1

05.05.2014, 14:59

Rocsi 1

05.05.2014, 15:55

O prajitura delicioasa!

ionela84 1

05.05.2014, 16:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Krantz