Prajitura cu foi

de ionela84 in Prajituri, 4 Mai 2014 | 1298 vizualizari

 

Reteta de crema este preluata de pe site si e absolut delicioasa
Multumesc>:D

 

INGREDIENTE

Pt foi:

  • 2 oua
  • 10 lg ulei
  • 10 lg zahar
  • 1 1\2 lgt amoniac stins
  • faina cat cuprinde

Pt crema

  • 4 galbenusuri
  • 1 l lapte
  • 7 lg amidon
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 250 g zahar
  • 200 g nuttela
  • 300 g unt
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi:

Pt foi: mixeza ouale cu zaharul,adauga uleiul ,amoniacul si faina si framanta un aluat nelipicios si lasa-l la rece pt min 30 minute,dupa acest timp coace 3 foi pe dosul tavii


Pt crema mixeaza galbenusurile cu zaharul ,amesteca bine cu amidonul si toarna 150 ml lapte rece si omogenizeaza,restul de lapte pune-l pe foc si cand e caldut pune-l peste compozitia de ou si apoi din nou pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa


Separa in 2 parti egale crema si in una pune ciocolata alba data pe razatoare si in cealalta nutella si mai tine-le 2 minute la foc Ia de pe foc si adauga untul in cantuitati egale si esenta de vailie in cea cu ciocolata alba si esenta de rom in cea cu nuttela Umple foile cu aceste creme si lasa la rece pana a 2a zi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Nicole28 1

05.05.2014, 14:59

Rocsi 1

05.05.2014, 15:55

O prajitura delicioasa!

ionela84 1

05.05.2014, 16:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sapca de cazac