Prajitura cu foi de cremsnit

de ianculubita in Prajituri, 19 Dec 2014 | 2513 vizualizari

 

De la Sbriciolata mi-au ramas restul de foi pentru cremsnit,de data asta am facut o crema,crema,le-am umplut si gata prajitura!!

 

INGREDIENTE

  • foi de cremsnit
  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 lamaie
  • 50 g unt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 g amidon alimentar
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de cremsnit:

Se pune pe foc mic intr-un vas laptele,ouale batute putin cu un praf de sare,zahar si amidon;se amesteca continuu sa nu se lipeasca si sa nu faca cocoloase iar dupa ce s-a ingrosat,se da deoparte,se incorporeaza vanilia,coaja rasa de lamaie si zeama,apoi untul;se omogenizeaza totul foarte bine apoi se da la rece.


Pe un platou se pun foile de cremsnit,crema intre ele,se preseaza putin foile sa se lipeasca de crema,pe ultima foaie se pudreaza cu zahar farin apoi se da platoul la rece pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de cremsnit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

iri_iri 1

19.12.2014, 23:12

ianculubita 1

20.12.2014, 14:06

Rocsi 1

20.12.2014, 23:36

Iau o bucatica ca este deliciosa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cremes