Prajitura cu frisca

de Lau in Dulciuri, 14 Noi 2014 | 1452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 6 albusuri
  • un praf de sare
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • 1/2 praf de copt
  • Crema
  • 300 g smantana
  • 100 g zahar
  • ciocolata
  • biscuiti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu frisca:

Blat-Mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste,adaugam esenta,faina amestecata cu praful de copt,


Cu o paleta amestecam cu miscari usoare de jos in sus,


Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca in tava.


Crema-frisca o mixam un minut dupa care adaugam zaharul treptat,mixam bine pana se topeste,


Insiropam blatul(eu l-am insiropat cu compot de ananas)adaugam frisca si decoram cu bucati de ciocolata si pesmet de biscuiti,


Dam la frigider cca 2 ore inainte de servire


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Geanina87 1

15.11.2014, 08:59

babi5 1

15.11.2014, 15:41

Lau 1

15.11.2014, 17:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema