Prajitura cu frisca

de Lau in Dulciuri, 14 Noi 2014 | 1315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 6 albusuri
  • un praf de sare
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • 1/2 praf de copt
  • Crema
  • 300 g smantana
  • 100 g zahar
  • ciocolata
  • biscuiti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu frisca:

Blat-Mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste,adaugam esenta,faina amestecata cu praful de copt,

Cu o paleta amestecam cu miscari usoare de jos in sus,

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca in tava.

Crema-frisca o mixam un minut dupa care adaugam zaharul treptat,mixam bine pana se topeste,

Insiropam blatul(eu l-am insiropat cu compot de ananas)adaugam frisca si decoram cu bucati de ciocolata si pesmet de biscuiti,

Dam la frigider cca 2 ore inainte de servire

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu frisca-0
Prajitura cu frisca-1

COMENTARII (17)

Geanina87

Geanina87 1

15.11.2014, 08:59

babi5

babi5 1

15.11.2014, 15:41

Lau

Lau 1

15.11.2014, 17:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!