Prajitura cu frisca,nuca si dulceata de caise

de reisnaor_2006 in Prajituri, 16 Ian 2015 | 2936 vizualizari

 

O prajitura pufoasa si delicioasa pe care o mancam cu placere.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 gr de zahar
  • 200 gr de faina
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 200 gr nuca macinata
  • 300 gr dulceata de caise
  • 2oo gr de frisca(creme Patisserie)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu frisca,nuca si dulceata de caise:

Intr-un castron punem cele 5 oua intregi impreuna cu zaharul si zaharul vanilat si le mixam bine pana se albesc putin. Adaugam faina treptat si amestecam usor cu o spatula pana se incorporeaza toata faina. Compozitia o turnam intr-o forma termorezistenta si dam la cuptor la 180 de grade. Facem testul cu scobitoarea.


Frisca o batem bine cu 1 lg de zahar, adaugam dulceata si nuca macinata. Cand blatul este gata il scoatem si-l taiem in doua.


Umplem cu crema prima parte,adaugam si a doua parte de blat si ornam cu crema.


Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

putem folosi orice dulceata,daca dulceata este acrisoara este un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca,nuca si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

16.01.2015, 21:36

Mmm, ce buna este!

dantes 1

17.01.2015, 09:56

Delicioasa!

mirela0911 1

18.01.2015, 10:27

Ce pufoasa e! Place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Prajitura indragostita