Prajitura cu frisca,nuca si dulceata de caise

de reisnaor_2006 in Prajituri, 16 Ian 2015 | 2590 vizualizari

 

O prajitura pufoasa si delicioasa pe care o mancam cu placere.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 gr de zahar
  • 200 gr de faina
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 200 gr nuca macinata
  • 300 gr dulceata de caise
  • 2oo gr de frisca(creme Patisserie)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu frisca,nuca si dulceata de caise:

Intr-un castron punem cele 5 oua intregi impreuna cu zaharul si zaharul vanilat si le mixam bine pana se albesc putin. Adaugam faina treptat si amestecam usor cu o spatula pana se incorporeaza toata faina. Compozitia o turnam intr-o forma termorezistenta si dam la cuptor la 180 de grade. Facem testul cu scobitoarea.


Frisca o batem bine cu 1 lg de zahar, adaugam dulceata si nuca macinata. Cand blatul este gata il scoatem si-l taiem in doua.


Umplem cu crema prima parte,adaugam si a doua parte de blat si ornam cu crema.


Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

putem folosi orice dulceata,daca dulceata este acrisoara este un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca,nuca si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

16.01.2015, 21:36

Mmm, ce buna este!

dantes 1

17.01.2015, 09:56

Delicioasa!

mirela0911 1

18.01.2015, 10:27

Ce pufoasa e! Place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema