Prajitura cu goji si merisor

de _Alina_ in Prajituri, 6 Oct 2012 | 1623 vizualizari

 

Puiul cel mic ma tot innebuneste sa-i fac "puturi" :)) adica prajituri... si face asta in fiecare zi. Cand se trezeste primul lucru pe care mi-l cere sunt prajiturile... Asa ca trebuie sa vin cu ceva rapid si gustos.
Reteta aceasta e asa de simpla ca pana si un copil o poate face. Gustul este desavarsit de merisor si goji, iar pufosenia incredibila. Va poftesc sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 4 lg cu varf zahar tos
  • 5 lg cu varf faina de grau
  • 1/4 lgt praf de copt
  • 1 lg ulei
  • 1 lgt esenta vanilie
  • 1 lg goji
  • 1 lg merisor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu goji si merisor:

Mixati ouale cu zaharul pana cand acesta se dizova. Puneti faina amestecata cu praful de copt, esenta, uleiul si amestecati bine. Amestecati si fructele deshidratate.


Turnati compozitia intr-o tava cu forma conica ( baza = 10 cm, sus = 19 cm) tapetata cu hartie de copt si introduceti in cuptorul preincalzit 30 min la 190 °C, sau pana cand se rumeneste putin. Dupa ce scoateti din cuptor lasati la racit apoi pudrati-o cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu goji si merisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

_Alina_ 1

09.10.2012, 09:15

si tuturor

Angelina_Elena 1

09.10.2012, 15:33

minunata cu o cesca de cafea sau un pahar de lapte!

_Alina_ 1

10.10.2012, 08:17

Intr-adevar Elena!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si goji